Köszi :)
Köszi :)
Arra én is kíváncsi lennék :)
Sziasztok!
Felhívtam ma Demónát, hát nem gyenge rózsaszálakról beszélt a Hölgy!
Csak hogy értsétek a hasonlóságot: Demona autóban fél óra= Alicee lakásán fél óra
Demona házhoz megy fél óra= Alice lakásán egy óra
Nem értem az összefüggést!
Nem Ő, hanem egy másik régi (most már inaktív) szolgáltató***moderálva***!
Nem
Így terjed a pletyka. Valaki kitalál valami baromságot, mások átveszik és terjesztik.
Aki jár hozzá, az tudja miért nem hírdet, aki meg nem jár hozzá, annak felesleges tudni.
Nagyon prózai oka van. Hirdetés nélkül is van annyi barátja, amennyit szeretne. Egy bizonyos határ felett a mennyiség a minőség rovására megy. Ezen a határon próbál meg Alice okosan egyensúlyozni. Ezért csak ritkán hirdet.
Sziasztok
Lisa (20), és Kloé (28)-ról privátban érdekelne, hogy kinek milyen tapasztalata van.
Előre is köszi
twigy nevezetü lányrol tud valaki infot mijen
Annyit tudok róla, hogy ő nem lány, hanem transzvesztita! Hímneműként látta meg a napvilágot. Esküdni mernék rá, hogy nem olvastad el figyelmesen a profilját, mikor aktív volt. :P
el olvastam csak most nem tudom elérni telefonon te voltál nála?
Dehogy voltam nála. Nem is tervezem. Szigorúan csak olyanokhoz megyek, akik valóban nőneműek, úgy is születtek és nem pedig annak próbálják magukat láttatni, miközben ott lóg az fehérnemű alatt a himbilimbi. :D
Kedves Sziszike (21)! Ellenőrizd a hirdetésedben található telefonszámot, ugyanis a szolgáltató szerint ez a telefonszám nem létezik.
Igaz!
Hát ez jó!
Uh, akkor nagyon rossz lehet neked. :( Az ASSZONY biztosan 24 órás megfigyelés alatt tart téged és minden lépésedet követi.
Sziasztok !
***moderálva*** egyet kit ajánlotok Lehetőleg olyat keresek akinek a szájba élvezés nem gond
Sziasztok szeretnék kérdezni hogy lisa20 hoĺ lakik mert mennék hozzá nem vagyok annyira ismerös a városban köszi
Felhivod lebeszelesz vele mindent és megmondja címet , raersz utánanézni szerintem hova kell menned.
Nagyon jól mondod.Aki normálisan írogatott az sem tetszik már.