A lányokat itt is, és az eron is meg lehet nézni. Képeket nem gyűjtök róluk, hogy nézegessem őket mint a bélyeggyűjteményt szokás. Csak a telszámokat, melyekhez emlékeztető intim megjegyzéseket fűzök. Mégpedig azért, mert így tudok köztük legegyszerűbben eligazodni. A lányok többsége szereti cserélgetni a nevét vagy a telszámát, fotóját. Mindez a mazsolák megtévesztésére szolgál. A lányokat jól ismerő makktársak hamar rájönnek a turpisságra. Régebben szokásom volt elküldeni bárkinek a gyűjteményemet. Aztám megúntam, hogy a Kaposvárra érkező futtatók első dolga legyen elkérni tőlem.
Szexpartner fórum kaposvár
Kaposvári szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2013. január 15. 21:18
zöldsas · Újonc (41 hozzászólás) · 2013. január 15. 20:22
Szia Weber! Voltam a Vykynél minden ok! Az új mellek viszont nagyon jók!
Weber · Újonc (28 hozzászólás) · 2013. január 15. 14:39
Szia! Voltam Vickynél amióta itthon van! Még karácsony előtt! Semmit nem változott ugyanolyan jó mint amilyen volt is! :) Te voltál nála?
kovacsl · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. január 14. 20:16
na erre én is kíváncsi lennék :D
Gáspárka · Újonc (9 hozzászólás) · 2013. január 14. 09:55
Kedves lányfüggő!
Hol lehet megnézni mind a 33 lányt vagy megtudni az elérhetőségüket?
Törölt felhasználó · 2013. január 13. 22:32
Helyzetjelentés azoknak akiket érint, vagy érdekel:
Jelenleg 33 lány érhető el Kaposváron. Ez kevesebb mint a tavaly ilyenkori fele. Mivel a lányok partnerköre nem nőtt meg a duplájára, ebből az következik, hogy kevesebb p*nzük van a makktársaknak, amit hancurozásra költhetnek.
zöldsas · Újonc (41 hozzászólás) · 2013. január 10. 20:47
Szia Weber! Mi van veled? VYKY?
zöldsas · Újonc (41 hozzászólás) · 2013. január 10. 20:45
Gas Heló!
Ha nagyon jó csajt szeretnél a Vykyt ajánlom , én nagyon sokszor voltam nála . Nagyon kedves és természetes a szaxszi ill. szexben kiválló!!
Csak ajánlani tudom!!
Gáspárka · Újonc (9 hozzászólás) · 2013. január 10. 11:58
Köszönöm a tippet, azon se tudlak elérni...............
Évike · Lelkes újonc (92 hozzászólás) · 2013. január 08. 08:05
***moderálva***
Weber · Újonc (28 hozzászólás) · 2013. január 07. 20:17
Kedves Lányok!
Lehetne róla szó hogy emailben, egymás közt beszélitek meg problémáitokat! Ne rontsátok el ezt a fórumot is mint a "piroslampan". Igaz ott már fórum sincs!
Ez a fórum nem erről kellene, hogy szóljon, hanem arról, hogy mi makktársak osszunk meg egymással véleményeket!
Nekem egyikötökkel sincs bajom igaz még nem is jártam még nálatok!
Légyszi a veszekedést máshol csináljátok!
köszi!
fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2013. január 07. 18:26
"Asse tudja mi a neve?" Ma Attila nap van. A haverom Attila úgy berúgott,hogy mondom neki - Bammeg!Azt se tudod,hogy hun vagy?
Kinguci · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. január 06. 19:38
szia Terier !!
Én válaszolok minden emailra napi egyszer nézem ,és eddigi bejövöben válaszoltam aszem,szóval ha nem tettem akkor elnézésed kérem igérem fogok !!Pux
terier · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. január 06. 16:06
Kedves Kinga!
Az e-mailemre mikor válaszolsz?
Kinguci · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. január 06. 11:49
Szia kedves gáspárka 70 esen hívj mivel más elér te is elfogsz hívj nyugttan kösszi !!
Gáspárka · Újonc (9 hozzászólás) · 2013. január 05. 08:40
Én is próbáltam már többször elérni Kingucit telefonon de eddig még egyszer sem vette fel, nem is fogom többször próbálni.
Kinguci · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. január 04. 21:11
hát peddig hidd el szomorúan veszem de komolyan nem kamu email cim kaptam levelet és aki küldött választ kapott nézd meg újra kösszi !!
Törölt felhasználó · 2013. január 04. 20:34
Kinguci!
Nem tudod megnézni az üzimet, mert a mai napi hirdetéseidben szereplő mindkét E-mail címed kamu cím. Mivel ezt én nem feltételeztem, elküldtem levelem, de az visszajött ERROR-ral. Bejelentkezek inkább Évikéhez. Ő minden levelemre válaszolt, és kedvesen is fogadott. Felejtsük el az ügyet.
Kinguci · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. január 03. 10:02
szia lányfüggö mivvel nálam maszázs és s*s fr*ncia van igy sexet nem vállalok !!Ha érdekel számom kint van hívj fel de üzenetet meg nézem ***moderálva*** ez a cimmem!
cyadam · Újonc (8 hozzászólás) · 2012. december 31. 23:56
Köszönöm