Üdv Mindenkinek!
Voltam pár lánynál,megosztom a tapasztalataimat: Gabriella jobb mint a képeken, szép teste van,kemény, feszes cicik, odaadó, barátnő tipus, mindent megtett amit kértem. Ajánlom. Aida is megvolt, valóban fiatalka, jó test és más semmi. Még csak meg sem próbál vmi pluszt adni netán az érzékiség halvány jelét mutatni. feküdt mint egy darab fa, az ovszer felhuzása sem ment, mert zavarták a műkörmei. Egy próbát megér, hátha másnak bejön, lehet nálam rossz napja volt. Más, Máshol. Magas, barna, Anna utca, nevét még kérdéskor sem mondta. Igen gyönyörű teremtés, magas vékony, szoli barna és álomszép hatalmas mellek. Odaadó Ő is, amit megbeszéltünk megvolt, de Ő a másik véglet a tettek mezején. Olyan gyors, hogy az az érzésem volt,hogy itt az idő a lényeg és nem a partner. A melllei viszont kárpótoltak mindenért. Évi : jo alakú, semmi extra, nem csendes de nem is "hangos", szép kerek popója van, ***moderálva*** talán nála a legjobbak, minden van amit csak akarsz kivéve arcra nem lehet a végén. Az ***moderálva***mindenhol majdnem egyformák. Szoval egyelőre enyi, remélem tudtam segiteni és nem bántottam meg a kedves Hölgyeket, de én ezt tapasztaltam.
Mindenkinek jo akciókat kívánok! Szevasztok.