Szexpartner fórum szombathely

Szombathelyi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
sanzi · Újonc (40 hozzászólás) · 2017. december 31. 06:24

Bodog, sikerekben gazdag újévet mindenkinek!

sanzi · Újonc (40 hozzászólás) · 2017. december 23. 17:04

Békés boldog karácsonyt mindenkinek!

kyssbela · Újonc (19 hozzászólás) · 2017. december 05. 19:18

Szerintetem ezt ő is elmondja telefonban :) Ne félj felhívni.

gumipepüle · Újonc (6 hozzászólás) · 2017. december 04. 15:07

jók a képei is!

város melyik részénrendel?

kyssbela · Újonc (19 hozzászólás) · 2017. december 02. 17:33

Alina 18

Ma voltam Alinánál egy sos-en. Tényleg 18, az a lány nyit ajtót aki a képeken van. Teste feszes, arca bájos :) Még kezdő, de legyen ez betudható az életkorának, viszont mindent feledtet a látvány, és a kedvessége. Legközelebb hosszabb programra nevezek be nála.

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2017. november 20. 22:41

LINDA 33-nak remekül sikerűltek az új képei /is/.  Bár egy szép lányról nem nehéz jó képeket készíteni. Eddig is sajnáltam, hogy nem jár már Pécsre de a mostani képeket látva méginkább bánom a dolgot. Feltörtek belőlem a régi emlékek, hogy milyen jó volt vele anno. Első osztályú szolgáltató. Kérlek titeket becsüljétek meg és örüljetek, hogy ilyen lányok várnak rátok a városotokban !!! LINDA  H I Á N Y Z O L !

Maya19 · Újonc (1 hozzászólás) · 2017. október 29. 13:27

Szia .. !! Maya vagyok nem Leila és nem is Orsi .. !! Nem emlékszem hogy, bármeik vendégemmel  is így viselkedtem volna de ha mégis akkor annak van értelme ugye persze a diszkréció adott és ELVÁRT !! És azt is tudom hogy nem a vendégem hanem közeli ismerős vagy aki csak simán le akar járatni az emberek előtt és valami nagyon szúrja a szemed de ne aggódj nekem nem csinálsz se többet se kevesebbet ! Nagyon szépen köszönöm egy igazi "URI EMBER" vagy nem is tudom kicsoda valótlan véleményét ! :)

Strigx · Lelkes újonc (69 hozzászólás) · 2017. október 26. 17:40

Gyanús volt nekem is. Főleg Orsolya a 2 semmit mondó képpel,  ruhában. Ezeket a hirdetéseket simán átugrom.

Bandi2367 · Újonc (1 hozzászólás) · 2017. október 23. 20:59

*** Kérjük a hirdetők lejáratásának mellőzését (Irina, Catalina, Bea) ***

Sziasztok 

Sose irtam meg ide a forumra de ugy hiszem hogy ezt meg kell.

De az Orsi, a Maya és a Leila nem ugyan az a lány ? :D mert szerintem ugyan az...azért ilyen csalásokat hogy lehet megendegni hogy egy és ugyan az a hölgy 3 néven szerepel 3 hirdetéssel.

Szerencsetlensegemre volt rá alkalmam hogy talalkozzak vele a napokban ami nem volt valami felemelő. Ekkor jöttem rá hogy egy és ugyan az a 3 lány. 

A szolgáltatás egy nagy nulla...csak pénz kidobás volt a részemről lehúzós az extrái dulpája annak mint amit más lány elkér és amit kapsz érte na az a legjobb...hogy egy nagy semmit :D 10p után csörög a telefonja gondolom a fönök hivogassa :D es mondja hogy letelt az ido. 10 p utan? Botranyos a csaj..vetkozni alig akar mondvan szegyellos szegeny..akkor minek ezt a munkat vegzi? Ugy gondolom hogy a vendeg igenye szerint kene cselekednie mivel kifizetti a szolgaltatasat.

Ugy hogy kedves emberek KERULJETEK Orsit Leilat es Mayat is mivel ugyan az mind a harom. NEM AJANLOM SENKINEK ! 

Mol25 · Újonc (2 hozzászólás) · 2017. október 18. 20:46

Vanessza 24-ben nem csalódtam még. Kár, hogy ritkán jön a városba. Nagyon szép, a képeknek megfelelő, alakja, bájos arca van. Én a bújóssága miatt szeretem, de a vadócot is ki tudtam csalni belőle. Jó francia... Nem folytatom, ki kell próbálni. Én biztos megkeresem még, ha nem a világ végére megy (Alföld😀) legközelebb.

Béla987 · Újonc (3 hozzászólás) · 2017. szeptember 09. 19:57

Hali! Kit tudnátok ajánlani, akivel még nem csalódtatok?

yoloka · Újonc (1 hozzászólás) · 2017. szeptember 04. 23:34

Nemrég jártam Adélnál.
Adél szép lány a valóságban, lakás a célnak megfelel.
Viszont szex közben eléggé néma, akkor ajánlom ha a csendes szexet szereted..:)

Tina123 · Újonc (4 hozzászólás) · 2017. augusztus 26. 12:22

Jol van köszönöm hogy ki irtál remek ..változtatni fogok ja meg jo lenne ha nem a féléves kritikákat irnád ki ..pont most jut eszedbe ..de nem is neked irtam .......de te válaszolsz hmm na mindeggy köszönöm a tanácsidat.Szia 

sanzi · Újonc (40 hozzászólás) · 2017. augusztus 26. 05:41

Egyet értek Veled,sok a zsákba macska,nagyon sok! Kevés a jó szolgáltató,de találni lehet és ahhoz kell járni!

Mukunya01 · Újonc (78 hozzászólás) · 2017. augusztus 25. 06:52

Hát igen mindenkinek más az izlése :)

Csak tipet tudunk adni, de 100%-ra nem lehet senkire rámondani valamit ezt csak kitapasztalni lehet elmész 30 olyan nőhöz akik képről tetszenek és telefonban is bejön a stilusa aztán mikor mind megvolt levonod a következtetést! Sajna ez olyan mint a zsákba macska :) heéz kihúzni a csalódásmentest de ha megtalálod akkor csak hozzá fogsz mindig menni :D én már nem kísérletezgetek meg vannak a favoritok akik számomra csalódásmentesek ;) nyílván ha már többet írnák jönne a reklám mellőzése dolog és törölnék a HSZ-t de ha érdekel írj priviben és dobok pár nevet :D

balahhh · Újonc (4 hozzászólás) · 2017. augusztus 24. 07:55

Sziasztok! Véleményeket kérnék Linda 33?Anasztazia 25? Alíz 25 ről? Ne tartsátok magatokban szívesen fogadom az infót köszi.

gumipepüle · Újonc (6 hozzászólás) · 2017. augusztus 24. 07:37

Barátnőt! 

Sajnos a csalódásesélye igen magas!

Nehéz megtalálni azt aki mindenben passzol!

Toto88 · Újonc (2 hozzászólás) · 2017. augusztus 22. 22:06

Hello kit tudtok ajánlani akiben nem lehet csalódni ?? Köszi előre is ! 

sanzi · Újonc (40 hozzászólás) · 2017. augusztus 08. 08:39

Ne csüggedj,alacsonyan ülnek,magasan gondolkodnak!

Mukunya01 · Újonc (78 hozzászólás) · 2017. augusztus 07. 20:07

Nyílván azért mert maga a beszámoló elég érdekes :)
Ha a lényeget vesszük akkor jó volt a csaj , de amíg nem jelentkezett nem is tudtuk kinél volt. Az őssz kép már nem ilyen jó :D

1 óra helyett csak durván 40 perc meg rákopognak???!!...

Oda megy a vendég és nem azt kapja akihez eredetileg menni akart elé állnak, hogy válassz :D az most egy szerencsés fordulat, hogy jól jött ki a helyzetből, de ha most egyik csaj se jön be neki akkor az egy elég kellemetlen dolog...

Valóban maga a leírtak jók részletes sokminden kiderül, de ezt sokan gondolom negatívan értékelik... nem a srácok hanem maga a történet az ami szerintem nem túl hívogató :D annak ellenére, hogy a lány jó volt vagy nem én továbbra is inkább kerülöm a 18-19-20 év körülieket.

Volt már ,hogy ledumálom a csajjal a dolgot és másik nyit ajtót vagy más vár a kapuban de olyan is volt, hogy bent a lakásban közli velem, hogy sürgősen el kell mennie és van két másik barátnője akik már full mesztelenül jönnek be na az megint érdekes szituáció :D természetesen minden alkalommal leléptem. Meg ez a rámkopognak dolog megint tetszik ez olyan mint a telefon menet közben rajtam huppog meg már a kövit rendezi :D

Gondolom ezért a sok lefelé mutató ujjacska :D

Téma indítva: 2010.02.26., 2451 hozzászólás összesen