De akkor mirefel a sok lefelé mutató ujjacska? Az ember így írjon véleményt?🤔
De akkor mirefel a sok lefelé mutató ujjacska? Az ember így írjon véleményt?🤔
Hol vannak a régi szép idök!!!
Végre egy normális beszámoló, ilyenek kellenének még és akkor nem futnánk bele kellemetlen meglepetésekbe! Renike 19 tényleg jól néz ki és ha tényleg ilyen jó a hozzáállása, akkor én is meglátogatom, remélem még lesz egy ideig...
Sziaaa Renike 19 vagyok velem voltál együtt........
Anikóval (50) valakinek tapasztalata?
Szia lucy vagyok ne haragudj de mikor is voltál nálam? ? Mivel 1 hónapja nem dolgoztam eddig Zalaegerszegen tartózkodtak. .most jöttem vissza Szombathelyre..meg mért is vagyok katasztrófális eszt nagyon nem értem. ..!!?
Sziasztok.Körmend Szentgotthárd tudnátok ajánlani valakit??
Igazad van, elnézést kérek! Nem Fanny vagy.
Nem tudom sajnáljalak vagy aggódjak érted.... (Nem mai a regisztrációm......) De tudod mit? Igyál még egyet és fogd rá a Fannyra! 😉
BTW, köszönjük az újabb regisztrációdat kedves Fanny! :D :D
Szia kedves Linda23!
Igazad van! Épp a zsemlemorzsát söpröm össze a vacsihoz! :)
De örülök, hogy megértetted (nem) a lényeget. :D
'Ezt nyilván az érintett hirdető és a "barátai" dislike - olták' - nem, ezt az érintett hölgy dislikolta 4-5 különböző accountról. :D
Ezt ugyanis nem figyeli a vl úgy, mint a hozzászólásokat. 7 perc alatt vajon mi a valószínűbb?
1. Körbeküldeni 100 notificasiont, hogy common' dislikoljatok már pár kommentet!
2. Megnyomni a kijelentkezés gombot, bejelentkezni másik accountal, és nyomni egy mínuszt * 5.
Igazából ez a lány nem is tudja, mit csinál. Egyszerűen egyszeri, buta. A sok nyomkodás helyett annyit kellett volna csinálnia, hogy bocs, elbasztam. Nem is tolnám tovább ezt a szekeret.
Alexa (22)
Ajánlom midenkinek. Nagyon aranyos, kedves, és közvetlen. Jó feszültségoldó hatással van az emberre..:)
Sziasztok :)
Érdeklődnék járt e már valaki a Holly Kendra párosnál :) Engem inkább Kendra érdekelne...ha valaki járt már nála megírná a véleményét...
Előre is köszönöm :D
Sziasztok.
Ma meglátogattam Betti (27)
Először kerestem a szavakat amivel leírhatnám micsoda élményben volt részem...
Egy igazi angyal aki felrepít egészen a mennyig :D
Nagyon kedves odaadó és maximálisan rád figyel!!!
Olyan technikája van, hogy csak lestem mintha nem is lennék ébren és biztosan csak álmodok :D mintha olvasna az ember gondolataiban, hogy éppen mit akar!
Nem akarok túlozni de én nagyon jól éreztem magam ha lesz rá időm szerdán még vissza kell mennem repetázni :D
Maximálisan tudom ajánlani, de vigyázzatok rá!!!! :)
Sziasztok!
Valakinek van esetleg tapasztalata vagy információja Barbi 21 nevű hölgyeményről?
Köszi előre is.
üdv!
Üdv!
Végre valaki használható infókkal szolgál, Mya mentve! Köszi
Kedves Kollégák!
Egy kis pihenö és nyaralás után írnék kicsit részletesebben, mondhatni hosszasan.
Kicsiny városunk sajnos nagy rotációban van, néha többségbe már nem is hölgyek hírdetnek. El lehetne képzelni nekik egy vidékisrác.hu oldalt is.
Szóval a hölgyekröl
Milla34nél tett látogatás jol sikerült, kellemes társaság. Nem a mai nyadogos kislány, végre hetente frissülö képek. Csalódás kizárva 10/9
Nilla sajnos a képeknek bedölve az ember azt gondolná igényesen odateszi magát. Hát nem, szalagmunla és unott menj már el és tovább...10/3
Zoé22 kis meglepetés szöke ajtonyito, inkább 32 és szalagon futtat, szünetbe már lebeszélte mellettem a következöt is...
Mya masször még mindig a TOP 100.000.000
Nem szaporitanám a szot mert csak lekicsinylö lenne, ember feletti
Mia kellemes társaság ha több mindent engedne még 10et is elérné...
Kloé meglepetés volt,számomra sajnos negatív..
Ujdonság erejével hatott Vandus, ha lehet megtartanám magamnak BOMBÁZO és elsö osztályú szeretö feeling!
20éves kor alatti hirdetöket inkább nem ajánlanám senkinek..
Üdvözlettel sikerekben és magömlésben bövelkedö nyarat kívánok
Barbaráról (36) valami infó?
Sziasztok!Demona(31)-ről vélemény?Köszi!