Nyílván azért mert maga a beszámoló elég érdekes :)
Ha a lényeget vesszük akkor jó volt a csaj , de amíg nem jelentkezett nem is tudtuk kinél volt. Az őssz kép már nem ilyen jó :D
1 óra helyett csak durván 40 perc meg rákopognak???!!...
Oda megy a vendég és nem azt kapja akihez eredetileg menni akart elé állnak, hogy válassz :D az most egy szerencsés fordulat, hogy jól jött ki a helyzetből, de ha most egyik csaj se jön be neki akkor az egy elég kellemetlen dolog...
Valóban maga a leírtak jók részletes sokminden kiderül, de ezt sokan gondolom negatívan értékelik... nem a srácok hanem maga a történet az ami szerintem nem túl hívogató :D annak ellenére, hogy a lány jó volt vagy nem én továbbra is inkább kerülöm a 18-19-20 év körülieket.
Volt már ,hogy ledumálom a csajjal a dolgot és másik nyit ajtót vagy más vár a kapuban de olyan is volt, hogy bent a lakásban közli velem, hogy sürgősen el kell mennie és van két másik barátnője akik már full mesztelenül jönnek be na az megint érdekes szituáció :D természetesen minden alkalommal leléptem. Meg ez a rámkopognak dolog megint tetszik ez olyan mint a telefon menet közben rajtam huppog meg már a kövit rendezi :D
Gondolom ezért a sok lefelé mutató ujjacska :D