IÜ-IÜ-IÜ... Ez bejön neked? xd
IÜ-IÜ-IÜ... Ez bejön neked? xd
Ez megint egy új masszázs? Jó pap is holtig tanul.
Mennyi mondás jut eszembe!!!
rugó, az korrekt ajánlat, elfogadom.
Nyekergő ágyra való rugód nincs?
Igen, talált, süllyedt :)
Hogy is van a mondás? A jó cégérnek nem kell bor?
pontosan mennyi az a ruppó? érdekel az ajánlat, mindig botcsinálta masszőrről álmodtam xd
Valóban nem érted? :) Azért be ne pisilj!
moderálnak...xd
hogyé adod?
Aki dógozik, nem ér rá pézt keresni. Ez is egy régi mondás :)
Erre 2x ment át xd
Nem piszkálni akarlak, csak más olvasgatni, meg más megtapasztalni dolgokat, érzéseket...
Mondok még egy példát. Dr Csernust kedvelem, de nem olvasom a könyveit ( A Nő, A Férfi...), mert ő a párkapcsolatait kudarcként élte meg. Beszél a gyermeknevelésről, akinek 45 évesen még nincs gyermeke. Ne Ő mondja meg nekem, hogy Nekem milyen a Férfi, és Neked h Neked milyen a Nő. A Párkapcsolatairól, mint kudarcokról beszél, nem az x szép időre emlékezik, hanem a végére, ami kudarc számára, minden csak kudarc. Érted már?
Én is voltam (4x) szerelmes, én nem a végére emlékszem, hanem a velük eltöltött boldog időszakra. Tehát számomra nem kudarc...
Minden felfogás kérdése.
Nem akadtunk el. Tudod, ki hiteles bármely masszázsban? Egy masszőr. Mint ahogy a villanyszerelésben egy villanyszerelő...
Az én Mesterem nem a tanfolyam volt, hanem Szőke Bandi, aki az ország 10 legjobb masszőre között van mindig (elég jó helyezés).
Masszőr cimborám Reiki mester már, de ma is felnéz a Mesterére, soha se kerülhet fölé, tiszteli. A tibeti energia masszázst egy valódi tibeti masszőrtől tanulta...Érted, ugye?
Nem, az agyadban, ha van, bár nem ott érzed. És most jön képbe doki barátom, aki a tüdőrákot győzte le, bár vannak még negatív eredményei, de meggyógyul, mert nem azt mondja "Beteg vagyok.", hanem hogy "Meggyógyulok, jól vagyok..."
Nem az üres fejről bszélek, hanem az agyról, óriási a különbség...
Kérdésem: Hol van az orgazmusod? Szerinted. :)
Fejjel valóban nem, aggyal igen, ott dől el ugyanis minden :)
Eleget...
Nocsak, nocsak, mi alakul itt? xd
Grófom, van egy bölcs mondás (nem az enyém, régi): Aki mindenhez ért, semmihez sem ért...
Érted, ugye?
Nem vagy hülye! :)
Egyetlen masszázst sem lehet időhöz kötni, csak a tudatlanok (pénzemre rázom magamok) fizetnek be 20-30-45-60 perces futószalagon darálós masszázsra nem keveset wellnesekben, de ők tudják.
Hát...
Anélkül, hogy végig olvasnám a fórum összes bejegyzését, meg kell mondanom, hogy egy ...hm....érzékibb masszázsra én is vágynék. Nem nagyon vagyok otthon a mélyebb filozófiai rejtelmeiben a tantrának, de hiszem, hogy adhat valami...itt tulajdonképpen nem is nagyon kifejezhető ...hogy is mondjam...pluszt, amiért, amitől onnan kezdve az életed részévé kellene váljék.
Magam sok masszőrhöz voltam már, s igaz, amit itt sokan leírnak: pár csepp olaj, s a végén...
Igen ám, de voltam én pár éve Nyí r egy há zán egy kellemes helyen, a lány azóta eltűnt, pedig viszonylag vissza-visszatérő vendég voltam.
A nick -nevemből látható, s nem is titkolom: nem rendelkezem jó mérettel egy ...minek nevezzem... jó m e ne thez, ezért választom azokat a lányokat, akik a masszázst, mint szolg á l tatást kínálják.
Ott csalódás nem érhet, s tényleg átadhatom magam az ilyen fajta élvezeteknek.
Viszont megfelelő szolgáltatót találni...hááát....nehéz. Tényleg kipróbálna az ember egy kis pluszt, egy kis ...mást, de hol, hogyan, kinél?
Tudom tudom én vagyok a hülye mert....
De a tantra masszázs totálisan nem masszázs és nem lehet időhöz és térhez kötni. Szal ha valaki azt hirdeti h tantrával eljuttat ide meg oda de x ideje van rád menekülj mert aztán csak pislogsz ez mi a faxom volt.
Nem kéne össze keverni a dolgokat és bele beszélni az emberekbe a hülyeséget!
Kapkodjon már mindenki a fejéhez basszus.
Ezt én aki még csak nem is értek semmihez csak ....szok is tudom :SSSSS