Legalább most őszinte voltál, volt már rá példa, ugye?
Legalább most őszinte voltál, volt már rá példa, ugye?
Ne haragudj, de Gróf írta le az igazságot a Tantráról. Amiket te írsz, olyan, mint a magyar "jóga".
Attól még lehet jó, de nem az... A Tantra Indiából jött át nyugatra, és én is olvasok hülyeségeket róla.
Az igényekkel kapcsolatban igazat adok Neked (nekem is van tapasztalatom már elég).
A Tantra lényege nem a szex, ennyi igazságod van. A baj vele mifelénk, hogy nem mindenki tudja átadni magát ennek az élvezetnek,
ha már tapogat, nézeget... nem tudod igázából az érzést átadni, én anno ezért hagytam abba.
Kedves Elvira,
amit ketten tudnak, az már nem titok. :)
Jó reggelt Drága!:)
Megkaptam a maileket, majd este reagálok rájuk!:)
Pussz
Úgy látom, ma mindent modira küldenek (vagy, ami Veled kapcsolatos?) Ne foglalkozz vele, csak tedd, amit jónak érzel!
Üdv. Hexe :)
És még egy apró megjegyzés, Grófnak teljesen igaza van abban, hogy a képeid alapján őrjítően szexi nő lehetsz!
Tudom, hogy így van, de hidd el, nemcsak Téged próbálnak meg kikészíteni! Többek között ez az oka annak, hogy már nyílt fórumon nem ajánlok senkinek senkit, maximum ha privátban megkeresnek, akkor szoktam. Engem is betámadtak már sokszor, de rá kellett jönnöm, ha nem veszem fel, akkor egy idő után úgy is abbamarad. Ez nem jelenti azt, hogy nem írok besziket, mert írok, csak nem ide. A vidéki oldalakat amúgyis nehezebb kontrollálni, mint a pestieket, és azok más szempontokból is előrébb tartanak, de azért alapvetően optimista vagyok ezügyben!:) Majd mailben írok erről is bővebben!:D
És ahogy mondani szokták, a negatív reklám is reklám, tehát én egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy Neked ártott ez a kis intermezzo! Szerintem inkább az van, hogy sokakat kiváncsivá tett, és fel fognak keresni!:)
Nem baj, ha sokat beszélsz, ha kiírod magadból a dolgokat, talán így könnyebb is picit!:) Meg a fórum elvileg arra való, hogy az ember beszélgessen egy adott témáról.
Puszi Neked!:)
Szia Drága!
Tudom, már felírtam magamnak a mailcímed, este tervezem írni Neked!:) A többit majd úgy és abban a formában!:)
Pussz
PS: Ami a városok fórumait illeti, jól látod a dolgokat sajnos, de jobban teszed, ha lepereg Rólad, mert akkor egy idő után abbahagyják a cseszegetést, és elülnek a hullámok...
Szia Elvira!
Ezzel nemcsak Gróf érdeklődését sikerült felkeltened, hanem pl az enyémet is!:) Igaz, momentán nem vagyok közel Hozzád, de előbb-utóbb, már csak Candy miatt is...
Nekem volt már szerencsém masszőzhöz (Pécsen és Pesten is), de kiváncsivá tettél!:)
roncs eletú lettem Miskócon
...meg :)
Kedves Elvira,
Könyvet, CD-t, pasit nem adok kölcsön. Gróf meg úgyse mondja meg h ő az, vagy ki... :)
GRÓF AZ ÉN FÉRJURAM! Nahát. Tőlem kérd el... xd
Szia,
Gróf nem az erotikus masszázsról írt...
Grófom, az nem lenne gond (normális fejlődési folyamat lehet), ha szexmunkásokból alakulnak ki hostesek, gésák (magyarul nincs is fogalom a gésára), az eszkortok (igazi kísérők), szexterapeuták és erotikus masszőrök.
Ez normál és szexuális kultúra kérdése, a fejlődéssel jár, egyfajta továbblépés lehet.
Sajnos nálunk elvétve találni ilyen szempontból jó helyeket, lányokat.
Volt egy rövid időszak a görgei utcán, egy azóta megszünt masszázs szalonban (ezen fórum bejegyzéseinek elején értekeztem erről). Ott volt két valóban lelkes, kedves, szép és érzéki lány, akik abban voltak nagyok, hogy jó hangulatot teremtettek, természetesen szexuális feszültséggel is fűszereezve. Öröm volt oda járni.
Mai napig keresek valami hasonlóan jó helyet, de hát nincs. Ilyen Debrecen.
Egyszerűbb és gyorsabb hanyattdölni és gyorsan lezavarni valamint, mint az ügyfél partnerrel foglalkozni. Szépnek, kedvesnek, odaadónak lenni. Mégha kevesebb sexel is, de talán sokkal többet adni.
Erről szólna az erotikus masszázs, nem a masszázstudásról meg ilyenek.
Ha egy jó masszázst akarok, van gyógymasszőröm. 30 éve ezt csinálja főmunkaidőben. Ért is hozzá.
Igaz nem sok erotika fűszerezi ezt az élvezetet ;)
Szia,
egyjópopó? xd
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan szolgáltatót Debrecenben, aki végez speckó gát, ágyék, stb. masszázst? (egyfajta rejtélyes, túlzott kismedencei izom-görcsösségről, túlműködésről és ebből következő merevedési zavarról lenne szó) Üdv!
Tisztelt Anita69, Hercegnő, újabban Ádám69!
Nem tudom még hány néven mószerolsz itt normális fórumozókat. Sajnálom, hogy más szemében meglátod a szálkát, magadéban meg a gerendát sem veszed észre. Nem baj, szellemi nívódból mindössze ennyire telik. Ahogy megpróbálod álcázni magad az szánalmas: bejelentkezel fiú névvel, aztán úgy írsz, mint egy nő.Majd amikor a végén felfogod, hogy nem valami férfiasra sikeredett az írásod, akkor ismét megpróbálsz férfi lenni. Eléggé skizofrén személyiségre vallanak ezen húzásaid. De ez sem baj. Ami igazán baj, hogy te fikázol mindenkit, majd szaladsz árulkodni. Mindenesetre az alant közölt zagyvaságod egy valamire jó volt. A hemzsegő helyesírási hibáid bizonyítják, hogy az oldaladon közzétett hozzászólásokat is te írod férfiak nevében. Tényleg rosszul mehet az üzlet, ha így próbálsz reklámot csinálni magadnak. A témát a megem részéről ezennel lezártnak tekintem!
Üdv!
Debrecenben kesesek olyan masszőz hölgyet aki ESZO masszázst is vállal (és ért is hozzá :) ). Tudtok valakit ajánlani?
:D
Ez inkább szadizmusnak hallatszik mint kellemes érzésnek. Ez kb olyan lehet mint amikor jól p_p_ón dugnak egy csajt tiltakozása ellenére. Mondjuk a hátsó bejáratot egyszer kipróbálnám , de kizárólag olyannal aki be is vállalja, és nem nyafog, hanem még mondjuk szereti is, persze valahogy nehéz elhinni, hogy azt lehet szeretni, dehát nem vagyunk egyformák....Szerencsére...Alapvetően nem vagyok egy állat,( legalábbis úgy gondolom ) ha valaki nem akar valamit akkor nem basztatom a dologgal. Pl.: Meg sem erőszakolnék soha senkit, bármennyire is felcsigáz :P :P