Mielőtt kitiltanának büdös sajt legnagyobb örömére,bár rá is ez vár, elmondanám, hogy a Masszázst az Én kérésemre csinálták meg a masszőrök számára, hogy a látogatók, ha netán nem, vagy nem csak szexpartnert keresnének, hanem bármilyen masszőrt, csak egy katt a sufninkba, mert kaptunk valamit egy év után.
Voltak is az oldalon masszőrök, az erotikustól, a frissítőn át, a tényleg képzettekig.
Lement Suzy, mások is, de ki veszi észre. Most meg lehet nézni, a Masszázsban hirdetők többsége mit hirdet igazán.
A vendégek mesélnek. Ez van. Ettől van, amit Elvira írt tombolva, magából kikelve, amin én már túl vagyok.
Sok lúd disznót győz. Ez az oldal nem nekünk van már.
A kérdés jogos volt Elvira részéről. HOL???? Az újságból kiűzve, a neten szintén. Majd szórólapozunk, meg osztjuk a névjegykártyákat,
esetleg felveszünk telefon marketingeseket. Rakás ötletem van, csak ezért kár volt 1 egész évet dolgozni, 2 napos munkán. :)
Sok sikert a sok "képzett" masszőrnek, és ha visszamegyünk 3 évet az időben, a netre ÉN vittem fel a valódi masszőrt, volt is sikere.
Egy 21 éves srácnak volt egy bölcs mondása:
"Az emberek a jót hamar elfelejtik, a rosszat soha."
De senki ne keseredjen el a masszőrök közül, Pesten van honlap MASSZŐRÖKNEK. Az tiszta, csak a vidék a gond.
Ezt külön köszönöm az elűzöttek nevében is, akik nem olyan rossz emberek, mint ÉN, és egy betűt se írtak, csak eltűntek.
Nem baj, van új hirdető, nem igaz? Mindig jönnek újak.