Lányok Nyíregyháza

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Nyíregyháza városából
Hirdetés
64

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Nyíregyháza városából. Amennyiben nem csak ebből a városból szeretne válogatni hirdetőink közül, használja a lap alján található városok szerinti hivatkozásokat. A hirdetések egyéb szempontok alapján is kereshetők menüben található különböző kategóriák segítségével. A részletes keresés a "KERESÉS" menüpontra kattintva érhető el.

Lányok, masszőzök, dominák, párok, transzik

Apróhirdetések

Kertész László · Nyíregyháza
+36 20 323 0119 laszlokertesz637@gmail.com
Szombat, 18:25
Kedves hölgyek! Nyíregyháza, és vonzáskörzetében keresek 40 -60 éves korig olyan diszkrét hölgyet akinek a titkos szeretője lennék. Fiatalos, nem dohányzó 50 es férfi személyében. Ismerkedés csak telefonon. Az üzeneteket nem tudom komolyan venni! Utazni tudok, telefonon mindent megbeszélünk. Kizárólag csak hölgyek hívását várom!
Lilike · Nyíregyháza
+36 70 757 7634
Tegnap, 06:49
Sziasztok várok minden igényes férfit egy kis huncutkodásra 😙 minden vágyad teljesítem csók Lilike
Cinti · Nyíregyháza
+36 20 612 6378 anita1922@freemail.hu
Október 4, 16:03
Szia Kedves!
Örülök hogy itt vagy az oldalamon! Egy lépéssel közelebb kerültünk egymáshoz! :) Igyekszem minden kívánságod teljesíteni, akkor vagyok igazán boldog, ha te is az vagy/leszel velem, és elégedetten távozol. Igényes lakásomban várlak ha, gyengédségre vagy akár egy szenvedélyes együttlétre vágysz.:)Kedves, szép arcú, igéző szemű lány vagyok. Ha tetszenek a képeim és a bemutatkozásom, akkor hívj és tölts velem egy felejthetetlen órát... vagy többet.
Vanessza · Nyíregyháza
+36 30 658 7618
Szombat, 18:35
Hello egy igazi huncut kis lány vagyok ha szeretnél egy felejthetetlen élményt velem akkor hívj bátran a nap bárnék órájában elérsz hívj batran nem banod meg 💋🥀😘😘😘😘
Szexkszistenő · Nyíregyháza
+36 20 244 1007
Tegnap, 06:11
Sziaasztok aki szert ne egy vad mejtorkost batran jelen kezen vagyőkolszek szet popot bőnyalas ranciat batraj jenkezen Győrtelek vagyok tall hato es Atoskalnd
Evelin · Nyíregyháza
+36 30 167 3227
Szombat, 04:46
Hívj vagy írj viberen😊

Nyíregyházi lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érthető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a Nyíregyházi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Nyíregyháza fórum utolsó 5 hozzászólása:

thhanoss · Újonc (3 hozzászólás) · 1 órája
A hozzászólás elbírálás alatt.
Basa · Újonc (48 hozzászólás) · 3 órája

Egy Ivetten, Ramin,Zsófin,, Grétin kívül nem tudok olyan lányt említeni akihez elmennék illetve üti a szinvonalat

Nextone · Újonc (22 hozzászólás) · 7 órája

Ilyen felhozatal csak a mi városukban létezik 1-2 lány kivételével…mint ha csak Tescós és csak parizer létezne. Nincs igény minőségre?

thhanoss · Újonc (3 hozzászólás) · Tegnap, 18:26

Sajnos a hozzá hasonló ( Anett19, Zoé,Fanni) szolgálatokra van igény úgy látszik..  ☹️

 

komlor · Újonc (6 hozzászólás) · Tegnap, 16:21

Sziasztok!

Volt már nálunk valaki? Privátba is jöhet.

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).