Szexpartner fórum zalaegerszeg

Zalaegerszegi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
szabados · Újonc (4 hozzászólás) · 2018. október 25. 13:59

A feltűen szép Denissáról az elmúlt időben többen kérdezősködtek, többek közt nekem is írt valaki pár hete, de akkor még nem tudtam segíteni abban, mennyire ajánlott a hölgy. Ma végül is voltam nála, még friss az élmény, úgyhogy akkor megosztom veletek. Mindenekelőtt köszönet illeti galagonya99 kollégát, mert az ő első véleménye elolvasásának hatására mertem egyáltalán elmenni hozzá, mert teljesen ismeretlenhez sosem megyek.

 

A legfőbb pozitívum, amit ki kell hangsúlyozzak, hogy a képek  nem hazudnak. Tényleg egy elképszetően gyönyörű, szívdöglesztő jelenség, ritka az ilyen kisugárzással bíró hirdető.

 

De, és itt van az a fránya de. A szolgáltatás színvonala az olyan szo-szo... nem voltam maradéktalanul elégedett. Általam már jól ismert lakásban, Zalaegerszeg közlekedési csomópontjától nem messze fogadott. Erőteljesen érződik, mennyire kezdő. A hölgy bizonyos pózokat nem vállal, nem igazán értem ennek okát. Zoknis franciát kérni csak előjátékként volt lehetséges, aztán amikor kis digi-dugi után megkérdeztem, lehetne-e még több francia, nemet mondott, ezt sem értem. Ha nem akarta a kettőt ugyanabban a gumiban csinálni, nem lett volna semmi újat feltenni. Talán a virágcsokromból azért futotta volna rá, nem? De azért a kézimunkára hajlandó volt. Itt ért a következő meglepi: marad a védőfeszerelés! Hogy a franciát csak gumiban vállalja, az még oké, na de a kézi levezetést is?! Ilyennel ezelőtt nem találkoztam. Később a kezétől lett végem. Alapvetően kellemes volt, mint ahogy a szex, a francia is előtte, de nem is tudom, valahogy ezek a furcsaságai mégis rányomták a bélyegüket. Jobb is lehetett volna, na. Ezután még vállalta, hogy megmasszíroz, de előtte felvette a telefonját, hogy a soron következő pácienst lefixálja, mindezt a fülem hallatára. Egyrészt ez számomra is elég kizökkentő volt, másrészt a hívó fél sem kapta meg azt a diszkréciót, amit nyilván elvárt volna. Maga a levezető masszázs szinte semeddig nem tartott, pár simítás, és Denissa felszólított, hogy mennem kell. (5 perccel korábbra adott időpontot, mint az én fél órám letelt volna.)

 

Környezet: a zuhanyzóból nem jött melegvíz, szerintem a kazán be se volt kapcsolva. Az ágyra nagyon jól jött volna egy tiszta lapedő legalább, mert anélkül foltok meg kosz volt rajt, nem akarom tudni, kik feküdtek benne előttem. Remélem, ezek a bakik csak annak betudhatók, hogy épp előttem érkezett ő is a lakásba (bár akkor megtehette volna, hogy csak későbbre hív, mire elkészül az ügye-bajos dolgokkal).

 

Denissa, ha esetleg olvasod ezt a bejegyzést, megkérlek arra, hogy legközelebb próbálj valamivel vendégcentrikusabb lenni, és figyelj az aprónak tűnő részletekre is. Amint ez meglesz, és tényleg komolyan gondolod ezt a hivatást, az arcoddal és testeddel te leszel a város sztárja. Komolyan mondom.

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2018. október 22. 22:47

Denissa20

fél óra, nálam

 

Csodaszép kis szőke tündér. Nagyon kedves, barátságos teremtés, végig mosolygós. Nem voltam ráhangolódva a dologra, így nem forszíroztam az extrákat. Kerek rózsában csak gumis francia volt, a nélkül szerintem nem lenne rossz. Kegyetlen szűk a hölgy puncija. Nem is mertem kérni, hogy lovagoljon. Kissé befűtöttem, így hamar ki is melegedtem ezért a végét kézzel kértem, mert különben ráizzadtam volna szegényemre. 

A látvány miatt mindenképp érdemes kipróbálni. A műsor kezdő ugyan, de akinek nincs túl nagy szerszáma, az végre úgy érezheti, hogy tényleg kefél. Legközelebb egy órát kérek és bízom benne, hogy felkészülve rá én is meg tudom egy kicsit örvendeztetni.

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2018. október 21. 13:17

Aludtál volna Te is inkább fórumozás helyett. :-))

A beszámoló címe lehetne mondjuk: Paranormális szeretkezés

 

Berthier · Újonc (9 hozzászólás) · 2018. október 20. 23:57

Próbáld majd ki Ninettet és róla is írj Dinka! :DDDDDD  

 

Dinka76 · Újonc (26 hozzászólás) · 2018. október 20. 20:58

Laura - korábban Kristin.

Telefonon könnyen ment az egyeztetés, elmondott mindent. Lakótelepi panel, semmi különös, viszont a fürdőszobába jó lenne egy szőnyeg, vagy kilépő a tusolóból - merthogy még ez is hiányzott.

A képek követik a valóságot, de .. Az bevállalt csók az egy órában (ami 40 perc) 3 szájrapuszi. A natúr francia a makkig terjed, pici kézimunka, és ennyi. Cicit nem lehet kényeztetni, mert csikis. Ami ledöbbentett: a puncinál hogy nem simára borotvált, még elmegy. A lábnál a félcentis szőr engem irritál. Maradt a két gyors ürítés, és távozás. 

Kedves Laura, elhiszem, hogy utálod, amit csinálsz, de ezzel a stílussal nem leszek visszajáró. 

Ha utálod, ne csináld. Magadat is megkíméled, és másokat is. 

Berthier · Újonc (9 hozzászólás) · 2018. szeptember 29. 15:33

Én is azon szerencsések közé tartozom akik meglátogatták Fanny24-et első itt tartózkodása során még éppen annak utolsó óráiban. A szerviz l.osztályú. Kedves és barátságos fogadtatás ,odaadó ,barátnő feelinges hangulatteremtés mindez egy kis bőnyálas-szürcsölős franciával majd váltottpózos izgalmas aktussal megspékelve. Siettetés vagy óranézegetés nyomokban sem!  Minden mozdulata a vendég elégedettségét szolgálja amely valódi minőségi etalont képez az olykor szerény városi felhozatal mellett! A vendég a távoli városok kínálatát megtekintve olykor vágyakozik újabb lányokra aztán megtörténik a várva várt "csoda" midőn a kiválasztott szépség útra kél és jelenlétével emeli szeretett városunk ideiglenes hirdetőinek rangját. Kérdésemre elmondta ,hogy  alapvetően elégedett volt a város vendégeivel és remélhetőleg láthatjuk még őt szűkebb  pátriánk tájékán! 

 

 

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2018. szeptember 29. 14:30

Az először, de sajnos csak rövid ideig nálunk tartózkodó Fanny24-nél töltöttem el fél órát tegnap éjjel. Reméljük nem utoljára járt nálunk ez a kivételes tehetség. Azt hiszem a legvidámabb együttlétem volt ez. Ősidők óta ácsingóztam a leányzóra és irigykedtem keleti sorstársaimra.

Nem éppen a szokásos, lányokhoz járó állapotomban voltam, de mivel Ő nem ismert, így legalább nem érte meglepetés. Jó hangulatban voltam, ami tovább emelkedett azáltal, hogy a késői időpont és sűrű programjai ellenére Ő sem tűnt éppen szomorúnak. Külsőre az én típusom. Hosszú fekete haj, barna szem, cuki arc, vékony test. Zuhanyzás után  lefeküdtem az ágyra. Vad, bőnyálas franciába kezdett. Imádtam, ahogy rám nézett közben. Majd nyaltam egy kicsit, aztán újra Ő franciázott. Az aktusnál először Ő volt felül és olyan közel hajolt, hogy bekaphattam közben a melleit. Aztán elölről is csináltuk. Amiért különösen hálás vagyok, hogy kényeztethettem a lábfejét. Már régóta nem volt alkalmam erre ilyen csinos lánnyal. Öltözés közben kaptam még nagyon kedves szavakat is, ami nagyon jól esett. Ha legközelebb jön biztos, hogy rendesen rákészülök, normális időben megyek és 1 órát maradok.

Szívből ajánlom mindenkinek, mert amelett, hogy szép és jó a szexben nem feledkezik meg arról, hogy még az ilyen jellegű randikon is a kedvesség elengedhetetlen ahhoz, hogy jól érezzük magunkat.

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2018. július 23. 20:03

November elseje óta ez volt az első masszázsom. Nem mertem volna nemet mondani, de nem is bántam meg. Kellemes volt.

 

Berthier · Újonc (9 hozzászólás) · 2018. július 23. 14:50

 

Nekem a masszázs tetszik a történetedben a legjobban! Bírtad mi? :))))))) XDDDD

Berthier · Újonc (9 hozzászólás) · 2018. július 23. 14:48

Valóban csak előítélet volt Részedről Mester! :) Majd meglátod Te magad is mert biztosan visszatér még Debrecenbe. :)

Attól még lehet jó( és valóban az is!),hogy a generációja általában itt vidéken gyengén teljesít. Így erős a kontraszt a gyémánt és a szén között.  Szép napot! :) 

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2018. július 22. 20:21

Tiffany23

1 óra

Kellő felvilágosítás birtokában indultam el a hölgyhöz. Úgy döntöttem, ha itt sem kapom meg azt amire vágyom, akkor már nem sok lehetőségem marad és nekem ennyi elég is lesz ebből a játékból. Hibátlan, természetes szépség fogadott az ajtóban széles mosollyal. Miközben a cipómet vettem le megsimogatta a vállamat. Álmodom? Szerencsére nem. Könnyű szívvel váltam meg a bajuszostól. Zuhanyzás után kértem egy kis bújást majd franciázni kezdett Tiffany. Nem tudom igazán leírni. Olyan volt mintha egy önálló életet élő selymes punci táncolt volna a farkamon. Egészen frenetikus és egyedi volt. Lovaglással kezdett, már ekkor majdnem elsültem. Közben csókolt és simogatott. Csak ezután mentem le alulra szájjal, de már rohadtul nem bírtam magammal és fél pec múlva már újra benne voltam, ezúttal elölról. Többször összenéztünk és nem tűnt rosszkedvűnek. Nagyon bájos volt. Nem sokáig tartott már a dolog. Kaptam masszázst és egy érzelemdús beszélgetést. Csoda is történt velem. Nem tudom mikor volt olyan, hogy képesnek éreztem magam egy második menetre, de most többet ért egy intelligens nővel való társalgás. Belőlem kijött az elmúlt hónapok feszültsége, olyan volt hazafelé, mintha több kilóval könnyebb lennék. 

Feltétlen ajánlom minden normális embernek. Talán egy trágár kifejezés sem hagyta el Tiffany száját az eszmecsere alatt, ami így utólag különösen kellemes érzést vált ki. Sajnos én nem voltam ennyire kultúrált, de legközelebb jobban ügyelek majd a szóhasználatomra.

Berthier · Újonc (9 hozzászólás) · 2018. július 15. 15:52

Egyetértek! Immár 9 x voltam Mirával és itt vidéki viszonylatban valóban egészen jó! 

 

 

puncimániás · Újonc (9 hozzászólás) · 2018. július 13. 17:11

ÉN IS JÁRTAM A HÖLGYNÉL NEM IS EGYSZER MINDIG A MAXIMÁLISAT NYÚJTOTTA ÉS BIZTOS MEGLÁTOGATOM MÁSKOR IS

 

Rico90 · Újonc (30 hozzászólás) · 2018. július 08. 15:11

Mira tényleg nagyon jó, viszon nehéz elérni!! Voltam nála, leszek is, csipem nagyon., de a kontkat rettenetes!!

 

Rico90 · Újonc (30 hozzászólás) · 2018. július 08. 15:10

Annabelle 27. Elmegy kategória., korántsem úgy néz ki mint a képeken, telefonban kedves élőben lekezelő., miután rászóltam változtatott.. hozzá állása 10/4. Külső 10/7. Stílusa 10/2. Műsora 10/5. Összesítésben nálam 10/5 nagyon jó indulattal, ellenben a ***moderálva***. szóval mindenki vonja le a tanulságot az én hibámból, aki meg kíváncsi az tapasztalja meg! Béke!

Boykahun · Újonc (5 hozzászólás) · 2018. június 27. 18:23

Mirát mindenkinek csak ajánlani tudom ! Igazi barátnő feeling ! Nekem messze vele volt a legjobb minden tulzás nélkül ! :)

sandokan89 · Újonc (53 hozzászólás) · 2017. július 23. 15:03

Ha esetleg valaki Vanduson gondolkozna. Pár hete volt Sopronban, volt 1-2 negatív tapasztalat másnak is vele hogy iszonyat sietős, legyen hamar vége aztán viszlát. Felnőtt emberek vagytok, senkit nem beszélnék le, csak gondoltam szólok nehogy megbánjátok mint én. Amúgy iszonyat csinos lány, ilyen téren panasz nem lehet rá

Mákosguba · Újonc (1 hozzászólás) · 2017. július 04. 19:24

Sziasztok sors társak érdeklődnék hogy volt már valaki a hölgyeknél?

jenny (21)

szelina (29)

Fent vannak a listámon de jól jönne némi infó 

Köszi 

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2017. június 16. 14:36

Látom valakinek megint nem tetszett amit írtam, de sebaj. Abba is hagyom a fórumozást az egerszegi fórumban nehogy az illetőnek székrekedése támadjon a beírásaimtól.

Búcsúzóul néhány jó tanácsot javasolnék fiatal és kezdő barátaimnak. Én is közel két évtized után kerestem szexpartnereket. Az idők a szokások megváltoztak, nekem is szinte teljesen új volt ez az egész.

 

Ha csak szex kell, akkor menj félórás programra. Barátnő feelinget igazán csak minimum egy órában fogsz érzékelni, sokszor csak a második találkozáskor hullanak le igazán a falak.

Ne foglalkozz azzal, hogy nem vagy jóképű vagy nincs 20 centis bránered.

Már a telefonbeszélgetés közben próbálj meg kedves lenni, ne nyökögj. Inkább próbáld meg százszor elgyakorolni amit mondani akarsz.

Ha van lehetőséged már otthon is fürödj meg. Két mosdás után csak jó leszel. Nincs kínosabb annál mikor visszaküldenek a fürdőbe. (Félreértések elkerülése végett velem ilyen nem fordult elő :-) )

Ahogy belépsz az ajtón próbálj meg valami kedveset mondani, mosolyogni ne a lányt méregesd. Az első benyomás nagyon fontos.

Próbálj meg ráhangolódni a hölgyre ne az adott pillanatban döntsd el kihez mész és ne egyből akarj menni.

Nem mindenki olyan szép mint a képeken, de ez benne van a pakliban ettől még jól is elsülhet a dolog. Legfeljebb nem mész többet. Régen sosem láttam képet a lányról valahogy mégis kibírtam mindig.

Legfontosabb a kedvesség. Ahogy ők eljátszák a szeretőt, te is el tudod. Nekik is jól fog esni és akár még odaadóbbak lesznek tőle. Úgyis lesznek olyan lányok akiknél majd magadtól jön az udvarlás, na ők lesznek azok akiket mindig várni fogsz. Nőhöz menjél, a szeretődhöz! Ne .....-hoz.

Ne kérj gumi nélküli aktust! Azzal egyből el is kaszálod magad a 99%-nál.

 

Lányoknak csak annyit tanácsolnék ha szabad, hogy az idejüket osszák be jól. Tartsanak szünetet és ezt kalkulálják bele. Időpontos embereket csörgessék meg. Tudom, nektek ő csak egy a sok közül de annak a szerencsétlennek lehet a hét vagy a hónap vagy akár az év megmozdulása a dolog. Szerencsére nekem mindig épp időben szóltak, de sok ilyet lehet olvasni, hallani.

 

Ha gond, hogy itt van a hozzászólás nyugodtan mozgassátok át az általános beszélgetéshez.

Aki óhajt privátban továbbra is megtalál. Csókolom.

 

 

89765312 · Újonc (27 hozzászólás) · 2017. május 18. 07:41

 

 Alapvetoen vidam termeszetu vagyok, es nagyon jo volt veled okorkodni. ;)  NAGYON REG  JOTT RAM A NEVETO GORCS FOLEG ENNYI IDEIG. . 😂


Téma indítva: 2010.02.25., 834 hozzászólás összesen