Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
F.G. · Újonc (26 hozzászólás) · 2014. március 01. 17:34

ilkovics!

Addig túráztatod a pofáfádat és okoskodsz, amíg valaki rárérdel a szádra.

Ne aggódj, nem én vagyok olyan erős. De már leírtad, hogy egyik-másik lány tudja, ki az ilko. Na innen már csak kis lépés, hogy valaki nyakon b@sszon.

Amennyiben nem parázól attól, hogy ilyen módon megtalálnak, akkor megint csak összevissza beszéltél a korábbi kommentjeidben. Mint most is.

Örülj a mai szabadnapodnak, de holnaptól várnak vissza a teszkóskocsik, hogy tologassad vissza a helyükre, közgazdász professzorkám.

mms · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. március 01. 17:04

Én nem rég látogattam meg Kimberlyt és esküszöm nem értem miért megy neki ez az ostorozás.
Nekem az első alkalom volt hogy részt vettem ilyen "szolg*ltat*sban", és bár szokatlan volt a helyzet és nehezen oldódtam, nagyon jól éreztem magam vele.

Tényleg minden úgy van ahogy ő maga is leírta. Szerintem nagyon szép lány és amit nyújt az is abszolút patent, de ami nekem nagyon megmaradt, az a végig uralkodó vidám, szinte baráti hangulat ami már az első perctől jelen volt. Tényleg nonstop mosolyog.

Ezt pedig csak azért írtam le, hogy ne csak a negatív ócsárolás jelenjen meg róla, hanem tényleg egy valós vélemény, ami igazi tapasztalaton alapszik.
Én még biztosan megfogom látogatni, sőt már ma visszanéznék hozzá, ha tök bénán másnap el nem töröm a lábam...

Remélem még maradsz egy ideig és köszönöm.

Kimberly23 · Lelkes újonc (49 hozzászólás) · 2014. március 01. 15:59

ilko lődd már le magad, és ne vergődjél! Olyan vagy, mint egy fürdőskur.a! Elég! (MINDENKITŐL ELNÉZÉST KÉREK A KÖVETKEZŐ ALPÁRI ÉS MOCSKOS KIROHANÁSOMÉRT!)

Dugulj már el, és haggy engem békén! SOHA nem voltál még nálam, és minden nap kérem a jóistent, hogy soha ne is gyere el, hogy a viharban tudnál TE véleményt nyilvánítani rólam, egyébként pedig honnan veszel ekkora bátorságot (ki vagy te???) ahhoz, hogy íly módon megnyilvánulj egy NŐröl? Győrben voltam 4 hónapot, Ajkán 2 hetet, Székesfehérváron 1 hónapot, Szombathelyen 2 hónapot, MINDENHOL Kimberly néven, és most itt vagyok PÉCSETT, mert csináltatom a fogaimat!(ezért is nehéz időpontot egyeztetni)

Nem vagyok roma lány, ezt is tudnád, ha egyszer is találkoztunk volna. Nem váltogatom a nevemet, fényképgaranciásan, arcképpel hirdetek, SOHA nem volt még olyan beszim, ahol azt írták volna, hogy csalódottság volt a találkozás pillanata! Sőt! Ápolt vagyok, nőies, nincsenek higiénia problémáim, jó a kommunikációs képességem, sokat mosolygok, tiszta, rendezett környezetben várok mindig mindenkit! Egyébként pontosan ebből tudom, hogy nagyon kevés az a fórumos vendég, aki nálam járhatott, (max 3) mert ők ezeket is leírták a valós beszámolójukba egy *** moderálva ***, nem pedig csak mondvacsinált fröcsögés megy. Mondjuk nekem tetszik, mindig is vágytam a hírnévre. :) Eddig minden város összeszisszent a fórumon az első napokban, ahogy beléptem. :) Sokan figyelik, mikor, hol, merre járok, sokan vártak már, sokan "féltek" attól, hogy eljövök ide is. Nálam nics óranézés, nem kell előre f*z*tni, nincs kutya,-dohányszag, nincs telefoncsörrgés, sem férfi a lakásban. Nálam jó illat van, rend, tisztaság, rendesen meg lehet tusolni, mert nem a vendégem idejéből megy, MINDIG friss a törölköző, a lepedő, és én is mindig friss vagyok!  Hangulatos szobám van, ahol halkan szól a zene, és hangulat világítás van. Jó ágyam, ami nem nyikorog. Soroljam még? :)

Ezeket a dolgokat még senki nem írta meg a fórumon! Valszeg azért, mert nincs ezekkel baj! Úgyhogy már eleve nem lehetek olyan rossz, mint amilyennek te beállítassz!! Szállj le rólam, mert nem vagyok akkora minuszjel, ahogy te azt elmondod. Kicsit félrelőttél kedves Monk, mert mégegyszer hangsulyozom, hogy MINDENHOL Kimberly vagyok! 

Neked mindenkivel rossz volt, csak rossz élményeid vannak, nem gondoltál még arra, hogy hogyan éreznéd magad a bal oldalon? 

És egyébként te hogy jelensz meg egy lánynál? Átváltozol az ideáljává? Mindened tökéletes? Viselkedés, modor, beszédstilus, öltözet, test, higiénia...sex??? Jól csókolsz, jól tudsz franciázni, és jól használod a cerkád is? Tőlünk ezt mind elvárjátok! Ti/Te mit teljesítetek ebből? (költői kérdés volt, köszönöm.)

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2014. március 01. 13:51

Már megbocsáss, de ezt pont te honnan tudod? Mármint hogy ki a jó sz*lg*ltató és ki nem az? Talán te is jársz lányokhoz?

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2014. március 01. 13:48

Kedves noemike!

Nem állítottam, hogy nem lehet gond, de azért ami sok az sok! És az ember gyanakszik, ez szerintem teljesen természetes. Te nem tennéd ha vendég lennél, és ilyennel találkoznál? Tudod sokszor megvédtem már itt a fórumon lányokat (vissza lehet keresni), de ha át akarnak verni, azt nagyon nem csípem! (Egyébként csak zárójelesen jegyzem meg, hogy simán el tudnám képzelni, hogy az oldalon csak úgy lehessen h*rdetni, hogy ezek automatikusan követve legyenek (mármint a név és/vagy lakhely és/vagy telefonszámváltások), és onnantól nincs vita, és ez a probléma meg is szűnne). Tudod én se cserélgetem pl a telefonszámom hetente, meg a nevem se, még sincsen semmi gáz...

noemike · Kvázi-tag (121 hozzászólás) · 2014. március 01. 13:46

ezert írtam be pontosan mert olyat állitottál ami nem igaz.

hogy a jó szol.galtató helyben marad.

szerintem maradj meg inkabb vendegnek és ne akarj a kerítesen túl látni.

üdv

noemike · Kvázi-tag (121 hozzászólás) · 2014. március 01. 13:41

mondjuk abban igazad adok h nevet nem kellene váltani.mert abból csak keveredés van.de mindenki oda megy ahova akar,aztan ennyi.a másik meg az h én is voltam olyan városban,ahol s.ttyó p.rasztok voltak az emberek,na most akkor maradjon ott,csak mert egyszer oda mentem,és feltettem már a hirdetést?ahol nem érzem jól magam?szóval azert ilyen nincs.olyan helyen is voltam ahol a tarsasag nem volt jó,akkor minek maradjok ott?csak vendégként ti ebbe nem lattok bele,de ezer problema lehet.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2014. március 01. 13:39

Valóban? Ebből látszik, hogy mennyire ismersz, kedves noémike!:) Meg, hogy mennyire nézel efféle oldalakat!:) Szerencsére ez már egyáltalán nem így van! Csak nem ide szoktam írni a besziket, már régóta (és amíg nem változik radikálisan a fórum addig ez így is fog maradni, bár szerencsére az utóbbi időben látok pozitív változásokat). Amúgy lehet én vagyok ütődött, de ez a fórum nem a vendégeké? Te h*rd*tő vagy, nektek van külön fórumotok, ahol nyugodtan elmondhatjátok mindennek a vendégeket (akikből éltek teszem hozzá) ha akarjátok. De onnantól kezdve, hogy a valóságot írom, mi is a probléma vele? Nem információmegosztásra való a fórum??? Akkor mégis mire??? Majd ha olyat állítok ami nem igaz, akkor nyugodtan beírhat bárki és cáfolhatja, addig viszont nem egészen világos, hogy mi is a probléma!?

Üdv

ilko

noemike · Kvázi-tag (121 hozzászólás) · 2014. március 01. 13:32

Azert mert valaki váltogatja a várost nem feltétlen jelent rosszat,és is ismerek ilyen lányokat és semmi problema velük,mindig várják öket a törzsvendégeik,a másik meg az h ehhez semmi közötök ki hova megy,sokan nem mennek a csaladjuk miatt,vagy elvegetalnak.de amúgy sztem ehhez egy v.ndégnek semmi köze ki hova megy,ilyet azert ne akarjatok már megszabni egy lánynak!

A másik meg az kedves Ilko,te már máshol is irtad,h nem azt kapod amit vársz vagy sokan átb.sznak,akkor el kellene gondolkozni nem e veled van a gond,higiéniai vagy kommunikációs szinten,nem e flegmáskodsz vagy b.nkózól a lányokkal stb.most ezt nem sértésnek szántam!de érdekes h veled mindig vmi negatív törtenik.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2014. március 01. 13:32

Lehet Kedves Kimberly, de ettől még nem látom, hogy cáfolnád, hogy úgy váltogatod a neveidet, meg a városokat, mint más a cipőjét. Ebből pedig nyilván az következik, hogy így igaz. Csak, hogy tudd aki jól végzi a dolgát, annak nem kell költözködnie, mert bárhol meg tud élni. Elég sok lányhoz járok ahhoz, hogy tudjam, pont fordítva van! Aki igazán jó, az egy helyben marad, és nagyon ritkán változtat nevet, vagy lakhelyet, és akkor is marad városon belül! Írtam már pár beszit, meg fogok is, éppen ezért tudom miről beszélek. Bántani meg lejáratni amúgy nincs szándékomban téged megteszed ezt te saját magaddal (elég csak elolvasni amiket írsz), de azért engedtessék már meg leírnom a valóságot! Mert a fórum erről szól(na)...

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2014. március 01. 13:18

Valóban? Szerintem pont, hogy te nem vetted!:) Dehát miért is csodálkozom, egy újabb nick, aki csak és kizárólag azért vette a fáradtságot, hogy írjon ide hogy kioktasson!:) Ha nem tudnád, a fórum arra való, hogy a vendégek (mondom a vendégek!) megosszák az infokat a lányokról. Te mit is tettél a hszaidban? Amiket beírtam Kimberlyről azok tények. De lehet te majd megcáfolod, hogy nem is váltogatja a neveit, meg a városokat... Inkább oszd meg az élményeidet ha felkerested (vagy ha egyáltlaán felkererestél bárkit is, amiben erősen kétlekedem), akár itt, akár máshol.

a kertész 41 · Újonc (38 hozzászólás) · 2014. március 01. 10:34

Ha kezdő' vagy, Eliza ajánlott, nem egy "vándormadár" szerintem kellemes élményekben lesz részed. Hely is kultúrált, érdemes rászánni időt!

napoleon · Újonc (40 hozzászólás) · 2014. március 01. 07:47

végre egy jo csaj kimberly23,,

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2014. február 28. 22:21

:DDD Micsoda mondatok! Lehet, hogy pályát tévesztettél! :D

robot róbert · Újonc (5 hozzászólás) · 2014. február 28. 20:53

Jól beszélsz,mert a nívó tényleg alantas és durva! 

szexszerető · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. február 28. 20:46

Edinát ismeri valaki? :)

Lovelace · Újonc (25 hozzászólás) · 2014. február 28. 20:43

:-)))

Kimberly23 · Lelkes újonc (49 hozzászólás) · 2014. február 28. 20:40

Csak hogy nekem is legyen ehhez szóló bejegyzésem; bár úgy vélem, hogy degenerált telepi suttyók, edzőtermi szívrablók, műszempillás szoláriumszökevények és hivatásos dubajr*bik szolgáltatják  a tartalmas szórakozást itt a fórumon, azon honfitársaink számára, akik úgy hiszik: az élet elég hosszú ahhoz, hogy ez is beleférjen. A Fórumok a ***moderálva*** hónapokon át a zöld ostorosmoszat szintjén vegetáló ösztönlények mondvacsinált műbalhéiról harsog.

Aki fázik, öltözzön fel!

A csajoknak jó munkát!

bossplayer · Újonc (47 hozzászólás) · 2014. február 28. 19:41

Ne is foglakozz vele zsolti, gondolom ugy megijedtél  egyfillér se maradt a zsebedbe ! ha még fenyegetözik  keresd fel személyesen...

lauri · Újonc (20 hozzászólás) · 2014. február 28. 19:36

***moderálva***

még ez a nö fenyegetözik  valahogy nem ijedek meg töle...

Téma indítva: 2010.02.25., 8477 hozzászólás összesen