Még a feltételezés is sértő, hogy Én "konkurencia", vagy annak az embere lennék! Normális embernek eszébe nem jutna ilyet gondolni, csak olyannak, akinek üldözési mániája van... Kikérem magamnak! Magyar etnikumú vagyok, intelligens, jó modorú, igényes embernek tartom magam, szerintem veled is így viselkedtem. Van pár nálad sokkal normálisabb lány, akiknek visszajáró vendége vagyok, akik nagyon szívesen látnak, de néha szeretek újat is kipróbálni. Abszolút eszembe sem jutna, hogy más lánynak "kémkedjek", van ettől sokkal fontosabb és jobb dolgom is! De így, hogy leírtam ide, legalább megkímélek pár férfit a csalódástól! Szerintem többek között erre is való ez a fórum. Ne retusált képekkel hirdess, és ne 7-8, vagy ki tudja hány évvel kevesebbet írj ki az adatlapodra a valós korodnál, és nem utolsó sorban normális stílusban beszélj a vendégeiddel, és akkor talán az olyan emberek fognak hozzád menni, akik valóban téged keresnek, és nem fordulnak vissza az ajtóban. Csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni, semmi többet!!!