Figyelj, hidd el, nem vagyok irigy, de voltak itt "fórumozók", akik elvették a kedvemet... és a bizalmamat... de azt nagyon...
Mindig voltak észrevételeim és meglátásaim arról, ami itt folyik... anno próbáltam segíteni, csakis a frankóért, de már nincs kedvem...
Nem sok arccal váltottam régen sem privátban levelet, leginkább azokkal, akikkel közös volt a legnagyobb kedvenc... 2 kivétellel
bennük is csalódnom kellett... így nagyjából én végeztem ezzel a fórummal... lehet vicces egy ideig széllel szembe hu.gyozni, de aztán ezt is meg lehet unni... :)
Kiírhatnám a hölgy nevét, arra már úgy sincsen esélyem, hogy fogadjon többé, de úgy gondolom, ha megígértem Neki, hogy TÖBBÉ nem említem
a nevét a fórumban, akkor ez kötelez, hogy ne tegyem... beírnom sem kellett volna, de az egyik előző hozzászólást nem éreztem igazán korrektnek, úgy, ahogy
le lett írva, az szerintem nem volt fair... igazából az ilyenekhez még mindig nem tudtam hozzászokni, pedig csak be kéne venni a lesza.rom tablettát, haha... :)
Az a véleményem, ha ki is írnám azt a bizonyos nevet, és páran akár meg is erősítenék, tuti 2 hozzászólás múlva már újra szép, korrekt és jó szolgáltatót keresne valaki... :)
Érted... Neki nem kell tőlem a "reklám", sokan meg papíron folyton csak keresnek, de soha semmit sem hisznek el, tán lánynál sem voltak soha... haha... :)
Rájössz, nincs értelme igazából itt "erőlködni", kb. ennyi... :) Miattam mindenkinek az lehet az "istennője", akire csak gerjed, ha 2 feje, és 3 lába van, akkor az, haha... :)
Ha tényleg érdekel, kire is gondolhattam, olvasd el a hozzászólásaimat, és biztosan rá fogsz jönni, kire céloztam... ennyit tudok segíteni, minden jót, sok sikert !!!