Lészy !
Mikor leszel lgközelebb elérhető a Perint parti kuckóban?
Voltam Nálad pár alkalommal, és nagyon mennék újra! :P
Lészy !
Mikor leszel lgközelebb elérhető a Perint parti kuckóban?
Voltam Nálad pár alkalommal, és nagyon mennék újra! :P
Szerintem a legjobb!
helyes roma csaj, szolizott test, hegyes cici, szűk punci, nem rosssz, a képek talán róla készültek, azok alapján nagy csalódás nem fog érni! nekem tetszett
pár hónappal ezelőtt voltam Sisy-nél, nagyon szép a bőre, a képeken tuti Ő van. jó program ,ha bírod a nagyszemű tekintetet, akkor neked be fog jönni!
Ja és ha kedves vagy, ő is az !
Köszönöm a válaszokat!
Tiffanyrol info valakinek?:)
Hello Balika24,és Többiek :-) !!!
Én már voltam a Tiffany nevű hölgynél.Fiatal,enyhén rutintalan,c*g*nylány,olyan igazi ízes roma kiejtéssel.
Amúgy kedves,teszi a dolgát,de érezni,hogy anyagias.Bármit kérdezel rögtön p*nzben felel......
Ami viszont minden vitán felüli,azok a mellei.Egyszerűen szenzációs.Fiatalosan ruganyos,rendkívül formás.
Érintésükre azonban semmi reakció,még eljátszott sem...:-),gondolom értitek,hogy mire gondolok.... :-))))
De ezt is írjuk a rutintalanság terhére.Valamit nem is hagyhattam ki ezzel kapcsolatban: kérdeztem tőle,hogy ez nem szilikon ugye (abszolút látható,hogy nem az),gondoltam oldom a lány feszültségét.Erre a válasz : " nem írtem,mé kérdezíí mindenkí eztet? "
Jót derültem magamban...
Szóval összességégben ajánlom,mert fiatal és tényleg gyönyörűek a mellei,jó az alakja.Ha nem zavar a rutin hiánya,és az,hogy nem magyar lány,akkor HAJRÁ!
Köszi az infot:) majd meglátom:DDDD
Vinterg.A Marárol alkotott véleményedet szeretném megcáfolni.Én Marához visszatérő vendég vagyok amikor Szombathelyen tartózkodik.Becsülendő dolog,hogy őszintén megírja a származását.A szolgáltatásáról annyit,hogy Szombathelyen kevés szolgáltatót találsz aki olyan nívós szolgáltatást nyújt mint Mara.A dohányzásáról csak annyit,hogy én aki életemben nem szivtam el öt darabnál több cigarettát soha nem vettem nála észre,hogy cigaretázott. A fényképeken pedig ő van.Figyelmesen nézd meg a többi szolgáltató kiretusált képeit is.Tisztelet azoknak a hirdetőknek akik valós képeket töltenek fel.
Tisztelt Visitore!
Objektív véleményemet írtam,teljességgel a tényekre alapozva.Az,hogy mások milyen képet töltenek fel magukról nem volt a vitatott,és írott tények között,tehát nem ide tartozik.Itt kimondottan a Mara nevű hölgyről volt,van szó.
Az,hogy a származását vállalja ami dícséretes dolog,szintén nem volt vitatott,erre ki is tértem a véleményemben.
Azt továbbra is tartom,hogy a kép nem Őt ábrázolja,vagy ha igen,akkor a valóságtól elrugaszkodóan,erős mértékben van retusálva,az igazi testi adottságait teljesen elmásítva.Megtévesztésre alkalmas!
Az erősen dohányos lehelletre,pedig Ő saját maga kérdezett rá,mármint,hogy nem zavar-e!Szóval ha a saját véleménye szerint is erős dohányos,ami erős dohányos lehelletet kelt,akkor nem értem a hozzászólásod ezen részét,mert nem szorul a védelmedre.
A szolgáltatás milyenségéről,ill. minőségéről szó sem esett.De ha téma,akkor azt véleményezve,korrektnek mondható.
Maradok tisztelettel!
A további találkáidhoz Marával sok sikert,és minden jót!
wg
Szendy-ről valakinek van infója?
Hello Viki 23 valaki valamilyen tapasztalat?
Én pár hónapja voltam nála, jó csaj, mint a képeken, az *r*i is korrektek voltak emellé még normális is.
Részemről ajánlott, sokan példát vehetnének róla.
Hello Srácok!
Valakinek sikerült a Netti nevű hölgyet elérni,esetleg "felfedezni"?
Joskar-olai hirdetö van ? Dzsinárol mit tudtok ? Fényképei alapján érdekelne .
Hank - (6 hozzászólás) írta Szeptember 28, 21:31
Dzsinánál jártam, a lakás tré, a roma csaj háta csupa ragya, én nem ajánlom, de ez ízlés dolga!
Különben a fórumon lehet visszafele lapozgatni és tájékozódni. Vagy beíród a keresőbe a nevét. Keresés kulcsszóra. Jobb felső sarok itt a fórumban!
Köszönöm Szépen Kedves gyöngyszem
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Szia,Napsugárról lenne egy-két infóm!PL:Kamu kép az egész,mert a szexiképek topikjain nyitólapnak ott van.És Napsugár 21,egy azon Alexa 22.Szegény csaj nemtudja hogy adja el más magát!Avval a Roma Kármennal és Dzsinával vannak abban a szutykos koszos,csótányos lakásban.Bár egyszer voltam nála de p*nz kidaobás volt az egész amit bánok mint amikor a kutya kölykedzik.Alexa vagy Nasugár ami nem megy azt neerőtessük,te még szolgátatónak se vagyy jó!!!Egy átvert vendég.Jah Meg mindent extrának akarsz felszámólni?
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Sziasztok,lenne pár szavam az előttem szólóhoz, én rendszeresen látogatom ezeket a lányokat Szombathelyen, Napsugárt, Dzsinát, Karment is és sorolhatnám még!
Szerintem ez egy lejáratás, nemhogy csótányt, de még bogarat vagy pókot se láttam náluk egyszer se, a lakás igaz, hogy nem extra, régebbi antik retro bútorok vannak bent, de ez nem azt jelenti, hogy kosz, vagy piszok van, sőt ügyelnek a tisztaságra, mert akárhányszor voltam mindig kötelező volt fürödni! Én is p*nzből élek és meggondolom, hogy mire adom ki! Valljuk be őszintén, ha rendelünk egy pizzát ott is minden feltétért, még a ketchup-értis fizetni kell :) 8 éve élek egyedül és azóta járok lányokhoz, a szolgáltatások d*jai azóta ugyanazok! Kérdezem én mit kapunk 8 éve ugyanazon az *ron ???
Ezekre a szolgáltatásokra nekünk férfiaknak szükségünk van, ami esetleg neked ervin36 nem jön be, az lehet másnak szuper jó! Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy nem kellene ilyen lejárató kampánnyal városunkból elüldözni ezeket a csajokat, ha nem tetszik valamelyik az ajtóból is elmehettél volna és nem kellene itt lejáratnod és fikáznod őket!
További szép estét mindenkinek és jó sz..elést!
Szia Kedves Ervin36 először is megjegyezném, hogy mielőtt itt a fórumon bárkiről bármit felírsz menj el egy magyar szakos tanárhoz vagy vegyél egy magyar helyesírás értelmező kéziszótárt mert talán ott megtanulhatsz helyesen írni. Pl("Kidaobás" nálunk úgy írják, hogy kidobás, nem"más magát" hanem már magát a helyes," Avval" helyesen azzal, és még sorolhatnám.....) Nem tudom miért szúrja a szemed, hogy ki kivel dolgozik egy lakásban és biztos, hogy nagyon ráértél állítólagos csótányokat nézegetni. Már ha egyátalán voltál bármelyikünknél is,bár nagyon kétlem mert ha tényleg ez a véleményed a lakásról és te egy pedáns tiszta embernek tartod magad akkor a feltételezett szutyok és csótány miatt biztosan távoztál volna a lakásból és nem f*z*ttél volna be akármelyikünkhöz sem. Szóval ha nem tettszik nem kötelező egyikünkhöz sem járnod hidd el nem vagyunk rászorulva a te p*nzedre mert akik már hónapok óta hozzánk járnak és törzsvendégeink azok nem adnak ezekre a fikázódó felírásokra, mert meg vannak elégedve a szolgáltatásainkkal és tudják, hogy ez az egész csak lejáratás. További szép napot és hidd el nem lesznek álmatlan éjszakáink emiatt, bár tudom te ezt remélted. Ui: Köszönöm Dzsigolo71 nek az őszinte szavakat és hogy kiálltál mellettünk. Továbbra is szeretettel várunk téged.